مقالات
ساختمان با مصرف انرژی کم، مطالعه پارامتری پنجره دو جداره
هدف از این مقاله بررسی رفتار یک خانه واقع در شهر مادرید است که با استراتژی های مختلف طراحی به منظور بهره وری انرژی در ساختمان تغییر یافته است.در ابتدا، در بخش اول مقاله اطالعات عمومی در مورد تجزیه و تحلیل آب و هوایی این شهرستان آورده شده است و پس از آن یک معیار جریان انرژی ساختمان در نرم افزار انرژی به علاوه (Software Plus Energy) مدل سازی و شبیه سازی شده است. پس از آن، خانه با استفاده از پنجره های دو جداره اصالح می شود به جای آنکه توسط یک پنجره تک جداره در یک شبیه سازی جداگانه اصالح شود، آزمایش می شود و نتایج شرح داده و مقایسه می شوند. براساسِ تجزیه و تحلیل، استفاده از پنجره های دو جداره به طور قابل توجهی استراتژی موثری برای کنترلِ اتلاف انرژی برای آب و هوای مادرید است و به طور ویژه باعث کاهش قابل توجهی در بار گرمایشی می شود.
پارامترهای انتخاب پروفیل UPVC مطابق با اقلیم ساختمان
در پروژه های ساختمانی، یکی از مباحث مورد اهمیت در موضوع مبحث نوزدهم، پنجره های دوجداره می باشد. موضوعی که نقش بسزایی در آرامش ساکنین، جلوگیری از اتلاف انرژی، زیبایی و معماری و البته روشنایی ساختمان ایفا می کند. بدیهی است که نبایستی فراموش کرد که درب و پنجره های ساختمان به سبب ساختار تولید و البته قرار گرفتن در معرض نیروهای جانبی بعنوان یک سازه الحاقی محسوب گردیده و رعایت برخی پارامترها کامال ضروری محسوب می گردد. پروفیل های UPVC و آلومینیوم بعنوان اصلی ترین بخش درب و پنجره های دوجداره نقش بسزایی در کیفیت و حصول نتایج مناسب در بکارگیری از این محصول ایفا می نمایند. طی سالیان اخیر به سبب حضور پرتعداد تولیدکنندگان پروفیل های UPVC، کارفرمایان ساختمانی با چالش انتخاب مناسب پروفیل برای محصول خود روبرو بوده اند که دو آیتم کیفیت و بهای تمام شده از عناصر تاثیرگذار در انتخاب آنها بشمار می آید. هرچند بدیهی است در تولید یک محصول با کیفیت پارامترهای بسیاری از جمله شرایط تولید، نقش دیگر مواد اولیه چون یراق آلات و شیشه و همینطور انجام پروسه نصب تاثیرگذار خواهد بود اما بررسی پروفیل های UPVC در انتخاب جهت استفاده در ساخت درب و پنجره خالی از لطف نمی باشد.
مقایسه عملکرد پنجره دو جداره uPVC در شرایط استفاده از پروفیل میانی ثابت عادی(مولیون عادی) و پروفیل میانی ثابت استاتیکی(مولیون استاتیکی)در آزمون نفوذ آب، نفوذ پذیری هوا و مقاومت دربرابر فشار باد
هدف از این مقاله بررسی رفتار پنجره ها در شرایط آب و هوایی خاص بوده و همانگونه که می دانیم در طراحی پنجره ها می بایست به نکاتی از جمله سرعت باد در مناطق بادگیر و ساختمان های بلند مرتبه توجه کرد. اگر استحکام پنجره ها با سرعت باد منطقه تطابق نداشته باشد، احتمال خارج شدن پنجره از آب بندی و هوابندی و در موارد شدیدتر شکست شیشه را به همراه دارد. مورد دیگر لرزش در و پنجره ها با ابعاد بزرگ می باشد که با استفاده از پروفیل میانی ثایت استاتیکی استحکام باالتر می رود. پروفیل میانی ثابت استاتیکی به عنوان یکی از پروفیل های تقویتی با حفظ شمایل پنجره از نظر ضخامت، می تواند حد قابل توجهی برابر استحکام پنجره را باال ببرد. در این مقاله به بررسی مقایسه عملکرد پنجره دو جداره uPVC در شرایط استفاده از پروفیل میانی ثابت عادی(مولیون عادی) و استفاده از پروفیل میانی ثابت استاتیکی(مولیون استاتیکی) در آزمون های آب بندی، هوابندی و فشار باد پرداخته شده و نتایج با هم مقایسه خواهد شد. آزمایشات فوق در آزمایشگاه تست پنجره های دوجداره انجام پذیرفته که در زمینه انجام آزمونهای درب، پنجره، نما و آموزش کنترل کیفیت واحد های تولیدی به عنوان یکی از مراکز فعال در امر تحقیق و توسعه حوزه درب، پنجره، نما و افزون بر آن آزمایشگاه همکار سازمان ملی استاندارد ایران در زمینه انجام آزمون های درب، پنجره، نما بر مبنای استاندارهای ملی ایران از سال 1392 مشغول به فعالیت می باشد.
مقایسه رفتار آزمون مربوط به پنجره ساخته شده با پروفیل سری 60 و نوار آب بندی دومنظوره و پروفیل سری 60 و نوار آب بندی تک سوراخ و دو سوراخ(الستیک ضربه گیر و شیشه گیر)
هدف از این مقاله بررسی رفتار پنجره ها در شرایط کامالً یکسان و به کارگیری لاستیک های دومنظوره تک سوراخ و دو سوراخ در مقایسه با لاستیک دومنظوره بوده که شرایط آب بندی و هوابندی در هر دو حالت بررسی می گردد. انواع لاستیک های درزگیر در بازار وجود داردکه در تولید و ساخت دروپنجره دوجداره مورد استفاده قرار میگیرد. دو عامل در انتخاب لاستیک های درزگیر مهم است: یکی نوع لاستیک و دیگر میزان هم پوشانی لاستیک .
در صنعت دروپنجره یوپی وی سی لاستیک های EPDM است که کاربرد زیادی دارد. این لاستیک درزگیر جزو بهترین لاستیک ها می باشد. غیر قابل بازیافت بوده و تنوع رنگ ندارد. نوع دوم لاستیک های درزگیرTPE یاTPV است که البته با نام های مختلف در بازار عرضه می شود. که مواد پایه آنها همان EPDM است که اصطلاحا به EPDMPP مشهور است . این لاستیک ها قابل بازیافت شده است و دارای تنوع رنگ بوده و درعین حال می توان به طور همزمان این لاستیک ها با پروفیل جوش داد. قدیمی ترین لاستیک های درزگیر که کیفیت خوبی داشته و الان کمتر در بازار صنعت پنجره مورد استفاده قرار می گیرد، لاستیک های سیلیکونی است که هم عمر نسبتا بالا و هم تنوع رنگ داشته ، همچنین قابل بازیافت هستند. در ارتباط با میزان هم پوشانی لاستیک های درزگیر پنجره های یوپی وی سی هم باید تاکید کرد که حداقل هم پوشانی این لاسیک ها با پروفیل در محل اتصال باید 8 میلیمتر باشد در غیر اینصورت کارکرد عایق بودن پنجره ها در برابر انتقال هوا ، حرارت و آلاینده ها زیر سوال خواهد رفت.
آزمایشات فوق در آزمایشگاه تست پنجره های دوجداره انجام پذیرفته که در زمینه انجام آزمونهای درب، پنجره، نما و آموزش کنترل کیفیت واحد های تولیدی به عنوان یکی از مراکز فعال در امر تحقیق و توسعه حوزه درب، پنجره، نما و افزون بر آن آزمایشگاه همکار سازمان ملی استاندارد ایران در زمینه انجام آزمون های درب، پنجره، نما بر مبنای استاندارهای ملی ایران از سال 1392 مشغول به فعالیت می باشد.
مقایسه عملکرد پنجره دو جداره uPVC در شرایط استفاده از پروفیل سری 60 (سه محفظه) و پروفیل سری 70 (پنج محفظه) در آزمون نفوذ آب، نفوذ پذیری هوا و مقاومت در برابر فشار باد
هدف از این مقاله بررسی رفتار پنجره ها با در نظر گرفتن شرایط آب و هوایی خاص و ابعاد بزرگتر از حد معمول بوده و همانگونه که می دانیم در طراحی پنجره ها می بایست به نکاتی از جمله سرعت باد در مناطق بادگیر و ساختمان های بلند مرتبه توجه کرد. اگر استحکام پنجره ها با سرعت باد منطقه تطابق نداشته باشد، احتمال خارج شدن پنجره از آب بندی و هوابندی و در موارد شدیدتر شکست شیشه را به همراه دارد. مورد دیگر لرزش در و پنجره ها با ابعاد بزرگ می باشد که با استفاده از پروفیل با سطح مقطع بالاتر تا حد زیادی از بین می رود. درب و پنجره دو جداره تولید شده با این پروفیل همچنین قابلیت نصب در ارتفاعاتی که فشار باد بسیار است و یا از لحاظ ابعاد پنجره بزرگ می باشد، را داراست و ظاهری زیبا به نمای ساختمان و پنجره های آن می دهد. سری 70 پروفیل درب و پنجره ویستا بست قابلیت نصب شدن در پروژه های تعویض پنجره قدیمی با پنجره دوجداره را ندارد. در این مقاله به بررسی مقایسه عملکرد پنجره دو جداره uPVC در شرایط استفاده از پروفیل سری 70 و استفاده از سری 60 درآزمون های آب بندی، هوابندی و فشار باد پرداخته شده و نتایج با هم مقایسه خواهد شد. آزمایشات فوق در آزمایشگاه تست پنجره های دوجداره انجام پذیرفته که در زمینه انجام آزمونهای درب، پنجره، نما و آموزش کنترل کیفیت واحد های تولیدی به عنوان یکی از مراکز فعال در امر تحقیق و توسعه حوزه درب، پنجره، نما و افزون بر آن آزمایشگاه همکار سازمان
ملی استاندارد ایران در زمینه انجام آزمون های درب، پنجره، نما بر مبنای استاندارهای ملی ایران از سال 1392 مشغول به فعالیت می باشد.
چالش کارفرمایان ساختمان، پنجره با پروفیل uPVC یا آلومینیوم ؟
از همان ابتدای پیدایش صنعت ساختمان به عنوان یکی از صنایع مصرفی در جهان، در نظر گرفتن چهار ضلع هزینه، زیبایی، کیفیت و بهینه سازی دغدغه مهندسین معماری و عمران بوده که بر اساس شرایط پروژه پیشنهاد نهایی به کارفرما ارائه می گردد. یکی از المان های ساختمان که به شدت در چهار مورد فوق مد نظر قرار گرفته و تأثیر فراوانی بر شرایط یک بنا خواهد داشت، درب و پنجره ها می باشد.
پنجره های ساختمان، دریچهای به بیرون هستند که این روزها بسیار مورد علاقه و توجه قرار می گیرند. پنجره ها یکی از بخشهای خانهاند که هم در نمای بیرونی خانه و هم بر زیبایی داخلی تأثیرگذار می باشند. اهمیت نورگیری خانه بر هیچ مهندس معماری پوشیده نیست و همچنین تأثیر پنجره بر زیبایی غیر قابل انکار می باشد. اما آنچه باعث میگردد که شما تمایل داشته باشید تا از دست پنجره های قدیمی خانه ی خود خلاص شوید فقط ظاهر و زیبایی نیست.
روشن است زیبایی در و پنجره بر زیبایی ظاهری ساختمان و مواردی از این دست تأثیر ویژه ای دارد اما باید بدانید در و پنجره ها فقط به لحاظ ظاهری مورد توجه نیستند. بلکه کارایی این بخش، ارزش افزودهای که برای مصرف کنندگان ایجاد میکنند و مواردی از این دست هستند که کمک میکنند تا در و پنجرهی مناسب محیط شناسایی و انتخاب شود. یکی از انواع در و پنجرههای باکیفیت که به سبب کارایی ویژهی خود مورد توجه هستند در و پنجره یو پی وی سی است. شاید لازم باشد راجع به مزایای این محصول که دلیل این کارایی بسیار خوب است بیشترصحبت کنیم.